Head

Skydda din ömtåliga hud i ansiktet från luftföroreningar och det kalla vädret!
Huden i vårt ansikte är den hud som ständigt är blottad för olika miljöer vi vistas i. Vi har ju inga kläder i ansiktet. Därför bör vi vårda och skydda denna ömtåliga huden. Barrier är en tunn kräm som skyddar din hud mot blåst, kyla, luftföroreningar, datastrålning, torr luft och stoft som finns i luften. Du använder din vanliga dagkräm som vanligt och tar en liten mängd av barrier åvanpå. Eventuell makeup lägger du efter barrier. Krämens syfte är att skydda mot yttre påfrestningar som gör huden mer skör med tiden. Barrier passar alla. Man kan t.om. använda den på barn. För dig som lätt blossar och har en allmänt känslig hud är den optimal! Den är dessutom väldigt dryg.
BARRIER 20 ml. - 138kr


INFUZION - jontofores


Reducera rynkor/linjer skonsamt utan ingrepp eller nålar!


Detta är en intensivt djupgående fuktbehandling där bl.a. linjer och mindre rynkor reduceras. Resultatet håller i upp till 6 månader. Välbeprövad, säker och smärtfri metod. Naturligt och direkt resultat.

Vad du kan förvänta dig av behandlingen:
* Reducerar linjer och mindre rynkor
* Reducerar mörka ringar/håligheter runt ögonen
* Huden känns fräsch, jämnare och huden får en fin lyster
* Balanserar och dämpar rosacea
* En given behandling för en torr hud, då din hud blir fullständigt mättad av fukt.

* Mjuk, slätare, inga torrhetsfläckar.


Med hjälp av galvanisk ström (ofarlig) slussas steril hyaluronsyra 3 mm. ner i huden och fyller huden med fukt. Därmed fylls linjer och mindre rynkor ut per automatik i en naturlig process. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som vi redan har i vår hud dvs. fukt. Ju äldre vi blir desto mer fukt förlorar huden och rynkor uppstår. Metoden heter jontofores och har funnits sedan 60-talet.

En behandling tar 75 min. Det krävs 3 behandlingar, i enstaka fall 4 behandlingar.
Behandling på salongen 1 ggr./veckan i 3-4 veckor. Direkt resultat. Vill du sedan underhålla resultatet gör du 1 st. behandling efter 4 månader.
Kontakta Camilla på salongen för mer information.
Du kan även läsa mer på www.infuzionsystem.se


En hel kur- 3 st. behandlingar - 5.900 kr.
1 st. underhållsbehandling tidigast var 4:e månad - 2.000 kr
Underhållsbehandlingen är givetvis frivillig. Efter 6 månader har fukten absorberats i huden och den går tillbaka till tillståndet du hade innan behandlingen gjordes.