Head

Nyhet!

Pia har fått förstärkning med fotvården utav Petra, som även hon är auktoriserad och medicinsk fotvårdsterapeut. Hon har flera års erfarenhet inom branschen. Det går bra att boka tid hos Petra antingen via vårt bokningssystem eller att ni kontaktar oss på salongen. Välkomna!


INFUZION - jontofores


Reducera fina linjer/rynkor skonsamt utan ingrepp eller nålar!


Detta är en intensivt djupgående fuktbehandling där huden får en enorm fräschör och jämnhet. Fina linjer och mindre rynkor reduceras. Resultatet håller i upp till 6 månader. En naturlig process och ett direkt resultat.

Vad du kan förvänta dig av behandlingen:
* Reducerar fina linjer och mindre rynkor
* Reducerar mörka ringar/håligheter runt ögonen
* Huden känns fräsch, jämnare och får en fin lyster
* Balanserar och dämpar rosacea
* En given behandling för en torr hud, då din hud blir fullständigt mättad av fukt.

* Mjuk, slätare, inga torrhetsfläckar.


Med hjälp av galvanisk ström (ofarlig) slussas steril hyaluronsyra/fukt 3 mm. ner i huden. Därmed fylls linjer och mindre rynkor ut per automatik i en naturlig process. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som vi redan har i vår hud dvs. fukt. Ju äldre vi blir desto mer fukt förlorar huden och bl.a. rynkor uppstår. Metoden heter jontofores och har funnits sedan 60-talet. Detta är välbeprövat, säkert och smärtfritt. Jontofores har utvecklats kraftigt under de senaste åren och man kan idag få ett mycket tydligare resultat på ett smidigare sätt.

Det krävs 3 behandlingar, en gång i veckan. Med andra ord är behandlingen klar efter 3 veckor.
Hur det går till: Rengöring, peeling och aha-pensling. Därefter använder jag en apparat där det placeras en steril keramisk kula som förs runt över huden och pumpar ut hyaluronsyran, samtidigt som den slussas ner i huden med hjälp av galvanisk ström. Vill du sedan underhålla resultatet gör du endast 1 st. behandling efter 5-6 månader.

Kontakta Camilla på salongen för mer information.
Du kan även läsa mer på www.infuzionsystem.se


Priser
En hel kur- 3 st. behandlingar - 5.900 kr

1 st. underhållsbehandling efter 5-6 månader - 2.000 kr
Underhållsbehandlingen är givetvis frivillig. Efter ca. 6 månader har huden absorberat fukten och det rekommenderas att man gör en påfyllnadsbehandling om man vill behålla resultatet.