Head

Nyhet! Thermal Detox flashbehandling

Thermal Detox flash-ansiktsbehandling - 30 min. - 550 kr.

En riktigt uppfriskande ansiktsbehandling!  Masken är kolbaserad och bubblar lite smått på huden med små värmeväxlingar som ökar cirkulationen, återfuktar, ökar lyster och avgiftar. Huden både känns och ser väldigt ren ut efteråt. Behandlingen rekomenderas som en kur  1 ggr./varannan vecka 6 ggr. för ett  lämgre hållbart resultat. Självklart går det bra att göra någon enstaka gång för en ordentlig uppfräschning. av huden.
 

Multi masking kit från Nimue

Ett supertjusigt kit med 3 av Nimues mest populära masker. Ibland är huden i behov av återfuktning, lugnande eller kanske en djupare rengöing, oavsett hudtyp. Man kan även zon-lägga olika masker samtidigt beroende på var man är torr/oren/livlös etc. Huden får en bättre kvalite om man lägger mask regelbundet. Nu är en perfekt chans att prova Nimues proffesionella masker till ett förmånligt pris.

  • Clarifying mask 30 ml. - Djuprengörande
  • Rejuvenation mask 30 ml. - Rengörande och föryngrande
  • Super hydrating mask 30 ml. - Rikt återfuktande och lugnande
Räcker till ca. 12 appliceringar.
3 olika masker a´30 ml. - 598 kr.
Mascara-kit ArtDeco

ArtDecos populära all in one mascara och eye makeup remover.
En kolsvart mascara som är enkel att använda. Removern tar effektvt bort mascaran och är skonsam för fransarna. Begränsat antal.
218 kr

Nu är vi två medicinska fotterapeuter på salongen


Vi välkomnar vår nya kollega, Helén, som även hon är medicinsk fotterapeut. Helén har nyligen utbildat sig till medicinsk fotterapeut och har lång erfarenhet inom vården.
Låt dig bli ompysslad och få välmående fötter hos oss.

Varmt välkomna!