Head

Nyhet och erbjudanden!

        Microneedling
- Behandlar bl.a. mindre rynkor/linjer, glåmig hud, hudstruktur, ärrvävnad och pigmentfläckar


Microneedling är en säker och effektiv behandling för att försköna din hud. Under en microneedling-behandling aktiveras hudens kollagen och elastin-produktion, efter att man skapat små mikrofina kanaler i huden. Elastin står för elasticiteten och flexibiliteten i huden medan kollagenet ger stadga och motståndskraft. Även producering av hyaluronsyra sätts igång, som är ett kroppseget fuktämne, vilket fyller ut huden.

Hur en behandling går till

Vid en behandling med microneedling, penetrerar tunna, sterila nålar av rostfritt stål det översta hudlagret upp till ett djup mellan 0,5 mm – 2 mm, beroende på vilket område som behandlas. Detta triggar igång en naturlig reparationsprocess i huden där kroppen frigör naturliga tillväxthormoner som ökar produktionen av hudens eget kollagen, elastin och hyaluronsyra.

Huden rengörs noggrant med både peeling och aha-pensling. Därefter börjar själva microneedling- momentet. En steril engångskasett med ytterst tunna nålar fästes på ett munstycke, i storlek som en tjock tuschpenna. Ett högkoncentrerat serum appliceras på huden. Munstycket förs över huden i ett mönster och skapar små, mikroskopiska kanaler i huden. En rodnad börjar synas, vilket tyder på att den naturliga reparationen av vävnaden är igång och kollagenproduktionen stimuleras.
När området är färdigbehandlat, smörjs din hud in med en näringsrik kräm som ska sitta på hela dagen/natten. Behandlingen tar allt från 15-90 min. beroende på vilka område som behandlas.

Självklart kan man göra enstaka behandlingar som en boost och uppfräschat utseende men för bästa resultat rekommenderas en kur på 3-8 behandlingar. Många får ett synligt resultat redan efter sin första behandling. Behandlingarna görs med 3-4 veckors mellanrum.


Hur behandlingen känns

Beroende på hur djupt nålarna arbetar kan det smått rivas och stickas i huden. En djupare behandling kan kännas mer.
Dom flesta upplever behandlingen som smärtfri.

Efter behandlingen

Direkt efter behandlingen är det vanligt att man får en rodnad, likt en solbränna, som lägger sig ca.1-2 dagar efter. I vissa fall kan det ev. uppstå enstaka miniruvor, vilket kommer ifrån att man skapar en liten blödning på huden. Detta är fullt normalt. Det är viktigt att inte klia eller riva bort skorpan. Dagarna efter kan huden kännas tillfälligt torr, det är därför viktigt att man håller huden ordentligt återfuktad och använder en näringsrik ansiktskräm i några veckor efter behandlingen. Du kommer att få en produktrekomendation anpassad efter din hud för att resultatet ska bli optimalt. Undvik sol och använd högt solskydd minst 2 månader efter avslutad behandling, även om det är molnigt utomhus. Månader efter rekomenderas fortsatt försiktighet med solexponering, då hudens vävnad är i pågående stimulering. Detta för att undvika ev. uppkomst av pigmentering i huden.

Mikroneedling kan med fördel kombineras med en infuzion-behandling. Då får du dubbelt så synligt och hållbart resultat p.g.a. att man direkt efter mikroneedling-momentet slussar ner koncentrerad hyaluronsyra 3 mm. ner i huden. Infuzion är en intensivt djupgående fuktbehandling som fyller ut huden. Du kan läsa mer om Infuzion längre ner på sidan.


Resultat

Mindre rynkor/linjer reduceras
Pigmentering/solskador minskar
Ytliga kärl dras samman
Huden blir fastare och får en jämnare hudstruktur
Porstorleken kan även dras ihop något


Eftersom behandlingen är en naturlig process för huden så blir även resultatet naturligt

Hur snabbt du får resultat med microneedling beror på vad du vill behandla och hur aktivt din egen hud arbetar. Processen av hudförnyelse på området där nålarna arbetat kan pågå under flera månader men effekt kan synas redan efter en vecka.


 

Priser

Hela ansiktet - 60 min - 1795 kr
Hela ansiktet inkl. hals - 75 min - 2295 kr
Hela ansiktet inkl. hals & dekolletage - 90 min - 2895 kr
1 område - fr. 20 min 795 kr
2 områden - fr. 30 min - 995 kr
Händer - 30-40 min - 1025 kr


Priserna är per behandling. Bokar du en kur erhåller du 5, 10 och 15% rabatt vid resp. kurer på 3, 6 och 8 ggr.

 ERBJUDANDE UNDER OKTOBER & NOVEMBER

500 kr rabatt vid behandling av ansikte - ansikte/hals - ansikte/hals/dekolletage.
200 kr rabatt för enstaka områden samt händer.


Väljer du att göra en mikroneedling-behandling i kombination med infuzion, har du ett reducerat pris på behandlingarna. Kontakta Camilla på salongen för mer information.


INFUZION - jontofores

Erbjudande längst ner på sidan!
 

Reducera fina linjer/rynkor skonsamt utan ingrepp eller nålar!


Detta är en intensivt djupgående fuktbehandling där huden får en enorm fräschör och jämnhet. Fina linjer och mindre rynkor reduceras. Resultatet håller i upp till 6 månader. Behandlingen är en naturlig process för huden och därmed får man ett naturligt resultat.

Vad du kan förvänta dig av behandlingen:

* Reducerar fina linjer och mindre rynkor
* Reducerar mörka ringar/håligheter runt ögonen
* Huden känns fräsch, jämnare och får en fin lyster
* Balanserar och dämpar rosacea
* En given behandling för en torr hud, då din hud blir fullständigt mättad med fukt

* Mjuk, slätare, inga torrhetsfläckar
* En välmående hud

* Helt smärtfritt
 

Före- och efter bilder finns längst ner på sidan..

Med hjälp av galvanisk ström (ofarlig) slussas steril hyaluronsyra/fukt 3 mm. ner i huden, dvs. vårt understa hudlager. Därmed fylls fina linjer och mindre rynkor ut per automatik i en naturlig process. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som vi redan har i vår hud dvs. fukt. Ju äldre vi blir desto mer fukt förlorar huden och bl.a. rynkor uppstår. Metoden heter jontofores och har funnits sedan 60-talet. Detta är välbeprövat, säkert och smärtfritt. Jontofores har utvecklats kraftigt under de senaste åren och man kan idag få ett mycket tydligare resultat på ett smidigare sätt.

Det krävs 3 behandlingar, en gång i veckan. Med andra ord är din hud färdigbehandlad efter 3 veckor.

Hur en behandling går till

Huden rengörs noga med rengöring, peeling, en aha-pensling och alsolsprit för att förhindra bakterier. Därefter används en apparat med en steril keramisk kula som förs runt över huden och pumpar ut hyaluronsyran. I denna process slussas fukten ner i huden med hjälp av galvanisk ström. Efter ca.45 min. är behandlingen färdig och huden smörjes in med en kraftfull, näringsrik kräm. I enstaka fall kan en anad rodnad/svullnad uppstå direkt efter behandlingen. Den försvinner inom 1-2 timmar.
Vill du sedan underhålla resultatet gör du endast 1 st. behandling efter 5-6 månader.

Kontakta Camilla på salongen vid frågor och bokning.


Priser:
En hel kur- 3 st. behandlingar - 5.900 kr.

1 st. underhållsbehandling efter 5-6 månader - 2.000 kr

Underhållsbehandlingen är givetvis frivillig. Efter ca. 6 månader har huden absorberat fukten och det rekommenderas att man gör en påfyllnadsbehandling om man vill behålla resultatet. Annars går din hud tillbaka till så som huden var innan påbörjad behandling.


ERBJUDANDE UNDER OKTOBER & NOVEMBER!

Vid bokning av en hel kur (3 ggr.) erhåller du 1.000 kr rabatt!

Klicka på bilderna för att förstora.