Head

INFUZION - skinbooster

Reducera fina linjer/rynkor skonsamt utan ingrepp eller nålar!

Detta är en intensivt djupgående fuktbehandling med en jontofores-maskin där huden får en fantastisk fräschör och en jämnare hudstruktur. Resultatet håller i upp till 6 månader. Behandlingen är en naturlig process för huden och därmed får man ett naturligt resultat.

Vad du kan förvänta dig av behandlingen:
* Reducerar fina linjer och mindre rynkor
* Huden känns fräsch och får en fin lyster
* En jämnare hudstruktur
* Balanserar och dämpar rosacea hudsjukdom
* En given behandling för en torr hud, då din hud blir fullständigt         
    mättad med fukt
* En välmående hud
* Smärtfritt

 

Före- och efter bilder finns längst ner på sidan..

Med hjälp av galvanisk ström (ofarlig) slussas steril hyaluronsyra (fukt) 3 mm. ner i huden, till dermis, vårt understa hudlager. Därmed fylls fina linjer och mindre rynkor ut per automatik i en naturlig process. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som vi redan har i vår hud dvs. fukt. Ju äldre vi blir desto mer fukt förlorar huden och bl.a. rynkor uppstår. Metoden heter jontofores och har funnits sedan 60-talet. Det är välbeprövat, säkert och smärtfritt. Jontofores har utvecklats kraftigt under de senaste åren och man kan idag få ett mycket tydligare resultat på ett smidigare sätt.

Det krävs 3 behandlingar, en gång i veckan. Med andra ord är din hud färdigbehandlad efter 3 veckor och direkt resultat.

Hur en behandling går till

 

Huden rengörs noga med rengöring, peeling, en aha-pensling (tillval) och alsolsprit för att förhindra bakterier. Därefter används en apparat med en steril keramisk kula som förs runt över huden och pumpar ut hyaluronsyran. I denna process slussas fukten ner i huden med hjälp av galvanisk ström. Efter ca.45 min. är behandlingen färdig och huden smörjs in med en kraftfull, näringsrik kräm. I enstaka fall kan en anad rodnad/svullnad uppstå direkt efter behandlingen. Den försvinner inom 1-2 timmar.
Vill du sedan underhålla resultatet gör du endast 1 st. behandling efter 5-6 månader.

Kontakta Camilla på salongen vid frågor och bokning.

 

Priser

- En kur 3 behandlingar - 5500 kr.
1 underhållsbehandling efter 5-6 månader - 1900 kr.

Alternativ: tillägg med aha-syra:

- En kur- 3 behandlingar - 5.900 kr.
1 underhållsbehandling - 2.000 kr.


Underhållsbehandlingen är givetvis frivillig. Efter ca. 6 månader har huden absorberat fukten och det rekommenderas att man gör en påfyllnadsbehandling om man vill underhålla resultatet.

Klicka på bilderna för att förstora