Head

INFUZION - jontofores

Reducera fina linjer/rynkor skonsamt utan ingrepp eller nålar!

Detta är en intensivt djupgående fuktbehandling där huden får en fin fräschör och en jämnare hudton. Resultatet håller i upp till 6 månader. Behandlingen är en naturlig process för huden och därmed får man ett naturligt resultat.

Vad du kan förvänta dig av behandlingen:
* Reducerar fina linjer och mindre rynkor
* Fräsch och en jämnare hudton
* Balanserar och dämpar rosacea
* En given behandling för en torr hud, då din hud blir fullständigt mättad med fukt
* En välmående hud
* Helt smärtfritt
 

Före- och efter bilder finns längst ner på sidan..

Med hjälp av galvanisk ström (ofarlig) slussas steril hyaluronsyra/fukt 3 mm. ner i huden, dvs. vårt understa hudlager. Därmed fylls fina linjer och mindre rynkor ut per automatik i en naturlig process. Hyaluronsyra är ett kroppseget ämne som vi redan har i vår hud dvs. fukt. Ju äldre vi blir desto mer fukt förlorar huden och bl.a. rynkor uppstår. Metoden heter jontofores och har funnits sedan 60-talet. Detta är välbeprövat, säkert och smärtfritt. Jontofores har utvecklats kraftigt under de senaste åren och man kan idag få ett mycket tydligare resultat på ett smidigare sätt.

Det krävs 3 behandlingar, en gång i veckan. Med andra ord är din hud färdigbehandlad efter 3 veckor.
 

Hur en behandling går till
 

Huden rengörs noga med rengöring, peeling, en aha-pensling och alsolsprit för att förhindra bakterier. Därefter används en apparat med en steril keramisk kula som förs runt över huden och pumpar ut hyaluronsyran. I denna process slussas fukten ner i huden med hjälp av galvanisk ström. Efter ca.45 min. är behandlingen färdig och huden smörjes in med en kraftfull, näringsrik kräm. I enstaka fall kan en anad rodnad/svullnad uppstå direkt efter behandlingen. Den försvinner inom 1-2 timmar.
Vill du sedan underhålla resultatet gör du endast 1 st. behandling efter 5-6 månader.

Kontakta Camilla på salongen vid frågor och bokning.
 

Priser

En hel kur- 3 st. behandlingar - 5.900 kr.
1 st. underhållsbehandling efter 5-6 månader - 2.000 kr


Underhållsbehandlingen är givetvis frivillig. Efter ca. 6 månader har huden absorberat fukten och det rekommenderas att man gör en påfyllnadsbehandling om man vill behålla resultatet. Annars går din hud tillbaka till så som huden var innan påbörjad behandling.